HTML

Nagyító:Rawmatik+Antal+JediiiMan-Mulatós mixtép elemzés

InterjúMajom 2012.09.14. 08:53

2012-ben látott napvilágot egy rendkívül rendhagyó mixtape,amit három,zenei téren remek és kiemelkedő alak csinált.Rawmatik nevét nem olyan régóta ismerhetjük ugyan,de a legutóbbi produceri albuma (ÜtemRAWság) igen nagyot ütött igen neves közreműködőkkel (pl. Tibbah,Deego,BigMek,Zéessó,Day,Norba,Dzsén,Zsola és még sorolhatnám).Antal nevét sem olyan régen skandáljuk.Day látta meg benne a tehetséget amit egy közös album követett (Antak & Day-I Love Antal).JediiiMan-ről pedig annyit,hogy Magyarországon biztos ott van a legjobb DJ-k között,ha nem (és most lehet nagyot mondok,de) Európában is.Szóval ez a 3 tehetséges arc kitalálta,hogy összehoznak egy közös mixtape-et és végülis a Mulatós Mixtép lett belőle.
Rendhagyó módon csak pár szót szólók a mixtape felépítéséről és nem veszem sorba a trekkeket,ahogy szoktam.Nagyon széles lett az előadói paletta,nagyon sok mindenkit hallhatunk a mixtape-en (Essemmtől kezdve Siskán át egészen Bobakrome-ig Tirpán keresztül Knozah' B-t és az AKPH-t is érintve).Szerintem mindenki nek szól ez a mixtép,nagyon jól össze lett állítva,egyaránt vannak benne durva,oltós reppek és nyugisabb,lazulós trekkek is.Vannak olyan számok is,amelyeket már nagyon jól ismertünk (pl. Rawmatik km. Day-Azt csinálom amit szeretek,az Antal & Day lemezről is felkerült egy szám és még sorolhatnám).Vannak azonban teljesen exlusive számok is,amelyeket a mixtape előtt soha nem hallott a közönség.Ilyen a "Már megint" c. nagysikerű DSP szám Rawmatik szemszögéből,Ryzo is hozzátett egy exlusive reppet (Még innék),aztán ott van az "Igazi nyár" Antal,Mima és a BeerSeeWalk előadásában valamint Rokon és Cooper trekkje.
Úgy vélem tehát,hogy színvonalas mixtape-et kaptunk,ez egészen bearanyozta a nyár utolsó heteit és talán most,szeptember közepén is hoz egy kis napfényt hozzánk.Csak ajánlani tudom mindenkinek,egy laza kis esti/délutáni sörözgetés/cigizgetés mellé pedig még jobban élvezhető a mixtape.Rawmatik,Antal és JediiiMan közös motyója nálam a tízes skálán megkapta a tíz pontot abszolút megérdemelten.Ingyenesen letölthető még mindig (http://www.rawmatikbeats.com/ vagy http://www.suppasoul.com/),de már be is szerezhető a Hanyag Eleganciában.Vegyétek meg ill. töltsétek le a cuccot,igazán megéri.Meg hát,ki tudja mikor kapunk ilyen színvonalas mixtape-et,amiben csak magyar előadók magyaráznak. 

mulatós.jpg  


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamihazai.blog.hu/api/trackback/id/tr124776384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása