HTML

Filmvilág:Amerika Kapitány-Az első bosszúálló filmajánló

InterjúMajom 2012.05.02. 12:18

2011 augusztusában látott napvilágot az "Amerika Kapitány:Az első bosszúálló" c. film.Előre le kell szögeznem,hogy kiskoromba is teljesen odavoltam a Marvel figurákért,de különösen a kapitányért,még most sem tudnám megmondani miért.

Szóval a film a Marvel-univerzum kezdeteire koncentrál,amikor megszületett a első szuperhős.A film ideje kb. a második világháborúra és Hitler rémuralmára tehető.Dúl a háború,nácik az amerikaiak ellen.Ebbe a világba akar belecsöppenni Steve Rogers is,akit Chris Evans alakít a filmben.Steve nem egy harcos alkat.Nagyon nem az.Pöttöm kisember,akiből látszólag sosem válhat igazi katona.Amikor azonban önként jelentkezik egy kísérleti programba,egy szérum hatására szuperkatonává válik.Steve felfedezi hihetetlen erejét és elhatározza,hogy felveszi a kesztyűt a HIDRA nevű szervezettel,amit Vörös Koponya (Hugo Weaning) irányít.A HIDRA rendelkezik egy titkos fegyverrel,ami gonosz kezekben nagy pusztítást tud okozni.Steve és osztagának feladata megszerezni a titkos fegyvert,mielőtt még túl késő lenne.Aki nem látta a filmet,annak legyen ennyi elég,semmiről nem húzom le a fátylat.

Véleményem szerint nagyon jó filmet csináltak ebből a sztoriból.Valahogy elfogadhatóbb számunkra a nacionalizmusért harcoló hős,akinek az erején kívül nincs igazán más fegyvere.Valahogy közelebb áll hozzám a Kapitány,mint a forrófejű Thor vagy a nőcsábász Tony Stark.Chris Evans remek színész munkát nyújtott ebben a filmben,szerintem keresve sem találhattak volna jobb Kapitányt.

Aki még nem látta a filmet,annak azt ajánlom pótolja be!Remek kikapcsolódást nyújt akár egyedül vagy társaságban van az ember.Szóval jó szórakozást a filmhez! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamihazai.blog.hu/api/trackback/id/tr864484042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása