HTML

Závada Péter-Ahol megszakad könvyajánló

InterjúMajom 2012.04.27. 13:15

Závada Péter,vagyis az Akkezdet Phiai rap és slam poetry formáció Újonca most költői tehetségét mutatta be egy egész estés verseskötet keretében.Az "Ahol megszakad" c. könyv április 11.-én jelent meg egy nagyszabású bemutató keretében.Le kell szögeznem előre,hogy nekem az AKPH-ban is nagyon bejött a szövegvilága és a szólószámait is nagyon szeretem. 
A kötet címe:Ahol megszakad.Talán ez egy utalás arra,hogy nemcsak a rapben,de a költészetben is feltalálta magát a szerző?A könyv abban a helyzetben íródott volna,ahol megszakad Závada Péter költői és reppes éne?Ezt az olvasóra bíznám.
Ebben a kötetben ugyanúgy megférnek a komoly gondolatú,néhol szomorkás,lírai versek,mint a humoros,vicces elbeszélések,mesék.A Népliget fáin keresztül,a Bartók Béla utcai Mecsetig vagy éppen Kalifornia utcáig tart a verses utazás.
Ajánlom mindenkinek,aki az AKPH vagy épp Újonc tisztelője.Persz,annak is jó élményben lesz része,aki egyszerűen csak a versek vagy épp a modern költészet kedvelője.Sok mindent meg lehet találni ebben a könyben.Csak el kell olvasni.Ehhez jó szórakozást kívánok! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamihazai.blog.hu/api/trackback/id/tr834476457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása