HTML

Nagyító:Kool Kasko-Spinfire 3 elemzés

InterjúMajom 2012.09.14. 08:31

2011-ben látott napvilágot a Kriminal Beats kötelékei közé tartozó DJ Kool Kasko mixtape-sorozatának legújabb darabja,a Spinfire 3.Megmondom őszintén,én már a megjelenés előtt nagyon vártam a motyót,tisztelem Kasko munkásságát,remek DJ és bátran merem állítani,hogy az egyik (ha nem a) legjobb itthon.
A mixtape-en csak külföldi előadók kaptak helyet,Kasko összemixelte a kedvenc trekkjeit a nagyvilágból és végül majdnem egy órás mixtape kerekedett belőle.Van itt minden,mi szem szájnak ingere.Olyan nagy alakok kaptak helyett a cuccon,mint a Heavy Metal Kings,Pete Rock,Pharoahe Monch,Sean Price,Talib Kweli,Gangrene,R.A. The Rugged Man vagy éppen Havoc.Kimondom kereken,ebbe a (pontosan) 56,5 percbe belefért minden,ami egy jó mixtape-hez kell.A durva trekkektől egészen a lazulós számokig,a kicsit ismeretlenebb előadóktól az (akár) az egész világot megmozgató nevekig.Kasko tehát megint hozta a formáját,nem okozott csalódást,sőt azt kell,hogy mondjam,én azóta sem találtam párját a Spinfire 3-nak.A Spinfire-trilógiát szerintem nyugodtan lehet mérföldkőnek nevezni a Magyarországon készült mixtape-ek sorában.
A mixtape ingyenesen letölthető,bővebb infokat Kasko FaceBook oldalán vagy MixCloud-ján találtok.Töltsétek le,higgyétek el,megéri.Ezt elsősorban azoknak üzenném,akik nem pörgették még le a mixtape-et.Kasko azóta szkreccselt már pár albumra (lsd. Steve Antal-Dogma,Barbárfivérek-Mennydörgés,NKS-TDI).Hogy hol hallhatunk még ezután Kasko karcolt,azt csak az Isten tudja.Remélem nemsokára hallunk még felőle,legyen az csak egy trekk az ő közreműködésével vagy éppen a Spinfire 4 (mert nagyon remélem,hogy sokáig nem lesz trilógia a Spinfire-sorozat).

kasko.jpg  

Kool Kasko FaceBook:http://www.facebook.com/koolkasko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamihazai.blog.hu/api/trackback/id/tr954776350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása